Windhoek - Düsseldorf

Voor de laatste keer de auto inpakkenVanaf onze camping is het een klein stukje rijden naar het verhuurbedrijf. We worden naar het vliegveld gebracht en vliegen in de loop van de dag terug naar Düsseldorf.

Het is een drukke ochtend vandaag. De auto moet leeg en alles moet weer in de twee plunjebalen. Alle plastic zakjes de auto uit en nog even met het vegertje door de auto, zodat het iets minder stoffig lijkt. Alles wat we niet mee terug nemen aan levensmiddelen stoppen we in een plastic zakje en laten we staan. Daar kunnen ze hier vast nog wel iets mee.

We rijden de hobbelige weg af richting de B1 en slaan linksaf richting Windhoek. Het is ongeveer twintig minuten rijden naar het verhuurbedrijf, maar we gaan eerst nog naar een internetcafé. Michiel heeft er gisteren tijdens onze rondrit eentje gezien in de buurtje van het kerkje op de rotonde.

We zetten de laatste versie van ons verslag online en proberen alvast in te checken voor de eerste twee vluchten. Daarna het laatste stukje naar het verhuurbedrijf. We leveren onze auto in en worden naar de luchthaven gebracht.